Salată cu piept de pui și arpacaș

  • Dificultate: Medie
  • 40 de minute
  • 3 porții

Iată și o salată care are mai de toate în ea. Are carne fragedă de pui, cereale sub forma arpacașului și bineînțeles legume și verzituri. Mai mult, am aromatizat-o în fel și chip. Se servește cel mai bine, călduță. Ia încearcă!

Ingrediente necesare pentru salată cu piept de pui și arpacaș

1 cană arpacaș
1 lingură ulei de măsline
2 foi de dafin
3 căței de usturoi, zdrobiți
½ ceapă, feliată
1 chili, feliat
4 frunze de kale, tocate
½ castravete, cubulețe
150 g piept de pui, fiert
3 roșii cherry, tăiate
1 lingură pătrunjel, tocat
mentă
busuioc
1 lingură semințe de pin, prăjite
1 lingură suc de lămâie
sare
piper

Cum să prepari salată cu piept de pui și arpacaș

  1. Toarnă arpacașul într-o oală cu apă încălzită și fierbe-l 25 minute.
  2. Încinge uleiul de măsline într-o tigaie la foc mic spre potrivit adaugă dafinul, usturoiul și ceapa și călește-le 5-6 minute.
  3. Adaugă ardeiul iute și arpacașul fiert. Gătește 1-2 minute.
  4. Completează cu frunzele de kale, amestecă 1 minut, apoi ia de pe foc.
  5. Transferă compoziția într-un castron încăpător, adaugă restul ingredientelor și amestecă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *