Somon în crustă panko, la cuptor
Somonul este un pește foarte gustos, care are un conținut important de acizi grași omega 3 și omega 6. Astfel, este bine să îl încorporăm în dieta noastră cât de des se poate. Îl vom găti la cuptor, pentru a limita cantitatea de ulei folosită și îi vom da o crustă gustoasă de panko!
Ingrediente necesare pentru somon în crustă panko, la cuptor
300 grame somon
1 linguriță oregano
piper
sare
făină de ovăz
2 ouă, bătute
panko
Cum să prepari somon în crustă panko, la cuptor
- Taie somonul în bucățele de mărime potrivită.
- Adaugă făina, ouăle și amestecul de panko în câte un bol diferit.
- Amestecă ouăle bătute cu oregano, sare și piper.
- Dă bucățelele de somon prin făină, ou bătut și panko.
- Așază-le într-o tavă de cuptor tapetată cu hârtie de copt.
- Dă la cuptor pentru următoarele 20 de minute, la 180 de grade Celsius.