Somon în crustă panko, la cuptor

  • Dificultate: Mică
  • 25 de minute
  • 2 porții

Somonul este un pește foarte gustos, care are un conținut important de acizi grași omega 3 și omega 6. Astfel, este bine să îl încorporăm în dieta noastră cât de des se poate. Îl vom găti la cuptor, pentru a limita cantitatea de ulei folosită și îi vom da o crustă gustoasă de panko!

Ingrediente necesare pentru somon în crustă panko, la cuptor

300 grame somon

1 linguriță oregano

piper

sare

făină de ovăz

2 ouă, bătute

panko

 

Cum să prepari somon în crustă panko, la cuptor

  1. Taie somonul în bucățele de mărime potrivită.
  2. Adaugă făina, ouăle și amestecul de panko în câte un bol diferit.
  3. Amestecă ouăle bătute cu oregano, sare și piper.
  4. Dă bucățelele de somon prin făină, ou bătut și panko.
  5. Așază-le într-o tavă de cuptor tapetată cu hârtie de copt.
  6. Dă la cuptor pentru următoarele 20 de minute, la 180 de grade Celsius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *