Souffle cu tofu

  • Dificultate: Mică
  • 35 de minute
  • O porție

În mod normal, un souffle, sau mai pe românește sufleu, ar trebui să fie făcut cu ouă. Nici cel de față nu face excepție de la regulă, dar al nostru este totuși ceva mai special și asta datorită cubulețelor de tofu trase la tigaie cu un pic de ulei de măsline. Ia să vezi cum a ieșit.

Ingrediente necesare pentru souffle cu tofu

1 linguriță ulei de măsline
250 grame tofu, cubulețe
sare de mare
piper
2 ouă
sare de mare
piper
1 lingură iaurt degresat

Cum să prepari souffle cu tofu

  1. Încinge uleiul de măsline într-o tigaie și adaugă tofu. Amestecă.
  2. Asezonează cu sare de mare și piper și gătește până își schimbă culoarea în galben.
  3. Într-un castron, bate ouăle împreună cu iaurtul degresat și cu sare de mare și piper, după gust.
  4. Toarnă ouăle într-o cană pentru sufleuri sau într-un castronaș termorezistent, adăugând și tofu.
  5. Bagă la cuptor 25 minute la 175⁰C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *