Sparanghel învelit în bacon

  • Dificultate: Mică
  • 25 de minute
  • 2 porții

Minunatul sparanghel pe care îl tot sotăm, poate fi la fel de gustos și gătit în cuptor, învelit în felii de bacon. Poate chiar mai gustos. Adică nu poate, ci sigur. În felul acesta, ai nevoie de doar 20 de minute pentru a-ți prepara, fie un aperitv sau o gustărică, fie un delicios mic dejun, caz în care, fă și unul sau două ouă ochiuri.

Ingrediente necesare pentru sparanghel învelit în bacon

5 tulpini sparanghel
sare de Himalaya
piper
6 felii lungi bacon

Cum să gătești sparanghel învelit în bacon

  1. Presară tulpinile de sparanghel cu sare de mare și piper, apoi înfășoară-le în feliile de bacon.
  2. Pune-le într-un vas de copt și bagă-le la cuptor 20 minute la 200⁰C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *