Spumă de căpșuni

  • Dificultate: Mică
  • 15 minute
  • 6 porții

Spuma de căpșuni este ideală pentru un desert de vară răcoritor! Iar dacă cumva ai prea multe căpșuni în frigider, este un motiv numai bun să le consumi. Se face cât ai zice pește și este alcătuită doar din câteva ingrediente. Vara asta n-o să dureze o veșnicie, așa că hai să ne apucăm de treabă!

Ingrediente necesare pentru spumă de căpșuni

4 albușuri

sare

200 grame zahăr

600 grame căpșuni

 

Spumă de căpșuni - mod de preparare

  1. Mixează într-un bol albușurile împreună cu sarea.
  2. Adaugă zahărul și continuă să mixezi până când obții o bezea de consistență tare.
  3. Pasează căpșunile într-un bol mare folosind blenderul și amestecă-le cu bezeaua.
  4. Folosește la început o spatulă și apoi mixerul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *