Supă cremă de spanac

  • Dificultate: Mică
  • 25 de minute
  • 2 porții

Supa cremă de spanac poate fi următorul tău antreu. Dacă o dorești cât mai cremoasă, adaugă cu generozitate smântână de gătit și unt. Vegetariană, nutritivă și gata în maxim 25 de minute.

Ingrediente necesare pentru supă cremă de spanac

250-300 grame spanac congelat
1 cană supă de legume
1 cană smântână de gătit
30 grame unt
sare
piper

Cum să gătești supă cremă de spanac

  1. Fierbe spanacul într-o oală cu apă timp de 10 minute.
  2. Strecoară-l și trece-l în altă cratiță la foc mic.
  3. Toarnă peste el supa de legume și smântâna și amestecă.
  4. Adaugă untul și gătește până se topește, asezonând totodată cu sare și piper.
  5. Transferă compoziția în blender și pasează.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *