Supă de ceapă

  • Dificultate: Mică
  • 30 de minute
  • 3 porții

Foarte sănătoasă, chiar dacă nu sunteți răciți. Are un conținut scăzut de carbohidrați și aproape deloc proteine, nu e prea grasă și are un aport mic de calorii. Mai mult, în cel mult jumătate de oră este gata. Serviți cu un pic de mărar presărat deasupra. Dacă vreți neapărat, puteți pune și niște smântână.

Ingrediente necesare pentru supă de ceapă

1 lingură ulei de măsline

3 cepe, tocate mărunt

sare

piper

1 lingură făină

1.5 litri apă

 

Cum să prepari supă de ceapă

  1. Încinge uleiul de măsline într-o tigaie adâncă, la foc mic spre mediu și călește ceapa.
  2. Asezonează cu sare și piper. Adaugă făina și amestecă.
  3. Toarnă apa și fierbe 15 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *