Supă de ciuperci servită în pâine

  • Dificultate: Medie
  • 40 de minute
  • 2 porții

Probabil că o supă de ciuperci nu este chiar primul lucru la care vă gândiți atunci când vreți să vă impresionați oaspeții. Ei bine, aceasta nu este o supă oarecare. Este servită în pâine, ceea ce o face mult mai interesantă. Nouă deja ne-a trezit apetitul, vouă nu?

Ingrediente necesare pentru supă de ciuperci servită în pâine

1 lingură ulei

1 cartof, cubulețe

1/4 varză, dată pe răzătoare

1 morcov, felii subțiri

1 ceapă, tocată

1/2 țelină, cubulețe

4 căni de apă

1 ardei gras roșu, tocat

1 ardei gras verde, tocat

200 grame ciuperci, felii subțiri

1 linguriță măghiran

sare

piper

2 linguri făină

3 linguri apă

2 pâini rotunde

 

Supă de ciuperci servită în pâine - mod de preparare

  1. Încinge o tigaie la foc mediu.
  2. Adaugă cartoful, varza, morcovul, ceapa și țelina.
  3. Gătește pe foc mic timp de 15 minute și toarnă apa. Adaugă ardeii grași și ciupercile.
  4. Asezonează cu măghiran, sare și piper. Amestecă bine și dă în clocot.
  5. Acoperă cu un capac și gătește la foc mic timp de 8-10 minute.
  6. Amestecă făina cu apa într-un bol mic și toarnă-o în supă
  7. Taie pâinile rotunde pe orizontală și dă la o parte miezul și partea de sus.
  8. Servește supa înăuntrul pâinii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *