Supă de ciuperci servită în pâine

Probabil că o supă de ciuperci nu este chiar primul lucru la care vă gândiți atunci când vreți să vă impresionați oaspeții. Ei bine, aceasta nu este o supă oarecare. Este servită în pâine, ceea ce o face mult mai interesantă. Nouă deja ne-a trezit apetitul, vouă nu?
Ingrediente necesare pentru supă de ciuperci servită în pâine
1 lingură ulei
1 cartof, cubulețe
¼ varză, dată pe răzătoare
1 morcov, felii subțiri
1 ceapă, tocată
½ țelină, cubulețe
4 căni de apă
1 ardei gras roșu, tocat
1 ardei gras verde, tocat
200 grame ciuperci, felii subțiri
1 linguriță măghiran
sare
piper
2 linguri făină
3 linguri apă
2 pâini rotunde
Cum să prepari supă de ciuperci servită în pâine
- Încinge o tigaie la foc mediu.
- Adaugă cartoful, varza, morcovul, ceapa și țelina.
- Gătește pe foc mic timp de 15 minute și toarnă apa. Adaugă ardeii grași și ciupercile.
- Asezonează cu măghiran, sare și piper. Amestecă bine și dă în clocot.
- Acoperă cu un capac și gătește la foc mic timp de 8-10 minute.
- Amestecă făina cu apa într-un bol mic și toarnă-o în supă
- Taie pâinile rotunde pe orizontală și dă la o parte miezul și partea de sus.
- Servește supa înăuntrul pâinii!