Tăiței din zucchini cu ricotta

  • Dificultate: Mică
  • 15 minute
  • 2 porții

Nu te-ai săturat de atâtea paste? Te-ai cam săturat, vezi bine, altfel nu ai ține dieta ketogenică. Dacă feliezi un zucchini în formă de tăiței (îți trebuie aparatul respectiv, dar se găsește) și sotezi în unt ghee cu un pic de ricotta, ceapă și salată roșie, s-ar putea să nici nu mai vrei paste clasice.

Ingrediente necesare pentru tăiței din zucchini cu ricotta

¼ – ½ cană ricotta bio
coajă rasă de lămâie
piper
1 lingură ghee
1 cană salată roșie, tocată
1 șalotă, mărunțită
1 zucchini, feliați tăiței
1 linguriță cimbru

Cum să prepari tăiței din zucchini cu ricotta

  1. Într-un castron mai mic, amestecă ricotta cu coajă rasă de lămâie și piper după gust.
  2. Încinge untul ghee într-o tigaie și gătește salata roșie 1-2 minute.
  3. Adaugă șalota și amestecă. Procedează la fel cu tăițeii din zucchini.
  4. Completează cu amestecul de ricotta, amestecă și mai gătește 2 minute. Asezonează cu cimbru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *