Ingrediente necesare pentru tofu cu sos de ghimbir și gem de portocale
1 ardei iute, mărunțit
2 căței usturoi, zdrobiți
1 linguriță ghimbir, ras
1 linguriță muștar
3 linguri gem de portocale
2 linguri suc de lămâie
2 linguri ulei de măsline
1 linguriță sos de soia
700 grame tofu, tăiat cuburi
semințe de susan
ceapă verde, tocată mărunt
Cum să gătești tofu cu sos de ghimbir și gem de portocale
- Amestecă ardeiul iute într-un castron împreună cu usturoiul, ghimbirul, muștarul, gemul, sucul de lămâie, uleiul de măsline și sosul de soia.
- Adaugă cuburile de tofu untr-un vas de copt și unge-le cu sos iute.
- Bagă la cuptor 60 de minute la 180⁰C.
- Servește-le alături de sos iute, garnisite cu semințe de susan și ceapă verde.