3 rețete simple pentru copii pofticioși

3 rețete simple pentru copii
Citește mai multe articole despre

Dacă ești în căutarea unor activități comune cu cei mici, atunci aceste 3 rețete simple pentru copii ar putea să fie fix ce cauți. Sunt delicioase și perfecte pentru mâini mici!

Niciodată nu e prea devreme să îi înveți pe cei mici să mănânce sănătos. Și ce e mai sănătos decât preparate făcute în casă? Aceste 3 rețete simple pentru copii sunt educative și clar au un gust destul de bun ca să îi țină pe cei mici interesați!

3 rețete simple pentru copii

1. Budincă de pâine cu mere

Ții minte budinca din pâine din copilărie? O bunătate! Fie că ai mâncat, fie că n-ai mâncat așa ceva, îți propunem una în rețeta de față. În afară de pâine mai ai nevoie de mere pentru topping, iar pentru aromatizare vei folosi scorțișoară și esență de vanilie. Urmează pașii și nu o să-ți pară rău.

budinca-de-paine-cu-mere

2. Salată de varză roșie cu gutui

Varza roșie a ajuns deja vestită pentru proprietățile sale nutritive și poate fi considerată un soi de super-varză. Gutuia este un fruct specific toamnei, la fel de sănătos și prea puțin folosit. Haide să combinăm aceste două minuni într-o salată pe care s-o udăm cu un dressing acrișor.

salata-de-varza-rosie-cu-gutui

3. Brioșe din fulgi de ovăz cu mere și banane

Dacă vrei niște brioșe mai speciale, cele de față ar putea fi exact ceea ce cauți. În afară de ou, lapte și praf de copt, mai ai nevoie de fulgi de ovăz, care vor înlocui cu succes făina. În plus vom adăuga banane și măr verde pentru că viața este frumoasă.

briose-din-fulgi-de-ovaz-cu-mere-si-banane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *