Bomboane de ciocolată cu fructe de pădure

Vă e poftă de niște bomboane de ciocolată? De ce să le cumpărați din magazin, când puteți la fel de ușor aproape să le faceți acasă? Vom adăuga fructe de pădure și nici nu vă veți da seama că sunt de casă. Ciocolata trebuie topită la bain-marie, dar dacă sunteți pe grabă, puteți să o topiți și la microunde.
Ingrediente necesare pentru bomboane de ciocolată cu fructe de pădure
200 grame ciocolată
100 grame zmeură
100 grame afine
Cum să prepari bomboane de ciocolată cu fructe de pădure
- Topește ciocolata la bain-marie. Dacă nu știi cum, poți afla aici.
- Mută ciocolata într-un vas potrivit pentru turnat.
- Pune forme de brioșe într-o tavă și umple-le până la jumătate cu ciocolată topită. Adaugă câteva frunze de pădure.
- Continuă să umpli formele cu ciocolată topită. Dă-le la frigider pentru următoarele 60 de minute.
- Servește-le direct de la frigider, pentru cel mai bun gust!