3 rețete rapide cu brânză, de savurat

3 rețete rapide cu brânză
Citește mai multe articole despre

Brânza este acel aliment care de multe ori aduce un plus de savoare oricărui fel de mâncare. Nu degeaba avem tendința să adăugăm brânză rasă peste orice! Aceste 3 rețete rapide cu brânză sunt delicioase și simplu de preparat! Și niciuna nu-ți va lua peste 25 de minute din timpul prețios.  

Există mii, poate zeci de mii de feluri de brânză pe lume. Numai Franța are în jur de 3.500. Dar fiecare țară are specificul ei de brânzeturi. Astfel, ne e foarte greu să recomandăm doar 3 rețete rapide cu brânză, așa că am ales în baza timpului de preparare aceste feluri care merită încercate!

3 rețete rapide cu brânză

1. Chifteluțe de dovlecel cu brânză telemea

Vă place dovlecelul? Ei bine, el poate deveni irezistibil prin prăjire. Dar nu ne credeți pe cuvânt. Încercați și voi! Amestecați dovlecelul ras cu telemea, făină și ouă, aromatizați cu pătrunjel și usturoi, apoi prăjiți și gustați. Delicios, nu?

Chifteluțe de dovlecel cu brânză telemea

2. Pastă de spanac cu cremă de brânză

Usturoiul călit în unt și ulei de măsline dă o savoare incredibilă spanacului, așa că le vei găti împreună în tigaie la foc mic. Apoi vei amesteca spanacul cu cremă de brânză și vei obține o compoziție gustoasă și cremoasă, numai bună de întins pe pâine.

Pastă de spanac cu cremă de brânză

3. Salată cu brânză halloumi și pere coapte

Dacă vă plac salatele, mai ales cele gustoase, înseamnă că o să vă placă ce v-am pregătit! Salata noastră are ca temă toamna, iar pentru asta am ales două pere Santa Maria foarte zemoase. Le-am copt alături de puțină ceapă și le-am servit pe un pat de valeriană alături de unul dintre brânzeturile noastre preferate, și anume halloumi. Iar dacă simți nevoia de ceva crocant, adăugă și câteva alune prăjite în salată.

3 rețete rapide cu brânză

Bonus! Tartă cu ciuperci și brânză

Aceasta e o rețetă mai de weekend, când parcă avem ceva mai mult timp pentru gătit! Așa că, ce să facem? Haideți să coacem împreună o tartă. Cu aluat de casă, bineînțeles. Iar ca umplutură, mergem pe ceva simplu, niște ciuperci sotate, amestecate cu ou bătut, urdă, oregano și mărar. Noi spunem că sună bine, nu sunteți de acord?

Tartă cu ciuperci și brânză

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *