Orașul în care a nins cu fulgi de ciocolată

ciocolată Imagine de Congerdesign via Pixabay
Citește mai multe articole despre

Zilele trecute, din cauza unei defecțiuni de ventilație la fabrica de ciocolată Lindt and Sprüngli, orașul Olten a fost luat cu asalt de fulgi de ciocolată, visul oricărui iubitor al acestui desert.

Întregul oraș părea că a fost pur și simplu “nins” cu fulgi de ciocolată. Particulele s-au răspândit cu repeziciune prin zona fabricii, ajutate de vântul puternic din acea zi, dar reprezentanții companiei au declarat că nimeni nu a avut de suferit de pe urma acestui incident. Imaginile s-au viralizat imediat, iar oamenii din întreaga lume au reacționat la filmarea postată chiar de companie.

Sunt mulți cei care s-au bucurat de acest eveniment, iar filmarea cu particulele de ciocolată care pluteau în aer a luat cu asalt rețelele de socializare: “Fulgi de ciocolată căzând din cer, un vis devenit realitate!”, “Când ne mutăm în Olten?”, au fost numai câteva dintre sutele de mii de comentarii.

Reprezentanții companiei Lindt and Sprüngli au confirmat că acest lucru s-a întâmplat din cauza unei defecțiuni la sistemul de ventilație al unei linii pentru particule de cacao prăjite de la fabrica din Olten, localitate care se află între Zurich și Basel. Răspândirea particulelor dulci în aer s-a întâmplat din motive tehnice, nu a fost nimic intenționat.

Lindt and Sprüngli s-a oferit să suporte costurile pentru curățarea stratului dulce de ciocolată care s-a depus peste oraș, dar această ofertă nu s-a materializat pentru că nimeni nu s-a plâns de pagube.

Compania a arătat o mașină care a fost pur și simplu acoperită de un strat subțire de cacao. Tot reprezentanții companiei au mai sus că după acest eveniment, activitatea fabricii a continuat să se desfășoare în condiții normale, iar sistemul de ventilație a fost reparat.

Producătorul de ciocolată lucrează în acest moment la un produs nou, nişte biluţe din ciocolată cu cereale, care vor fi scoase în curând pe piață. Lindt mai lucrează și la o serie de produse vegane, din lapte de ovăz, care vor apărea pentru prima dată în Germania în luna noiembrie sub denumirea “Hello” și care vor avea 3 tipuri de arome: nuci de pădure, caramel sărat și cookies.

Nu ai timp prea mult la dispoziție, dar vrei neapărat ceva dulce, făcut în casă? Te ajutăm noi. Încearcă rețeta de mai jos, iar în 2 ore te vei linge pe degete.

Prăjitură fără coacere cu ciocolată

Indiferent de tipul de ciocolată pe care îl preferi, fie că este vorba despre cea cu lapte, cea neagră sau cea care are adaos de fructe, trebuie să știi că are și ea beneficiile ei asupra organismului și dacă până acum te simțeai cumva vinovat că ai depășit cantitatea permisă, atunci trebuie să citești articolul de mai jos.

Unul dintre motivele pentru care trebuie să ai ciocolata în dieta ta este și faptul că specialiștii spun despre acest desert că ajută la îmbunătățirea memoriei. Află și alte motive pentru care trebuie să iubești și mai mult bucățelele de ciocolată:

Ciocolata și creierul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *