5 rețete de cocktailuri pentru o petrecere reușită

5 rețete de cocktailuri pentru o petrecere reușită 5 rețete de cocktailuri pentru o petrecere reușită

E vară și asta de obicei înseamnă mai multă socializare, mai multe petreceri și mai multe ieșiri cu prietenii. Dacă dai o petrecere „de balcon”, atunci o să ai nevoie de câteva rețete de cocktailuri. Câteodată parcă o bere nu e de ajuns, nu? 

Dacă ai la dispoziție o listă cu rețete de cocktailuri simple și „de efect”, atunci succesul petrecerii tale este ca și asigurat. Mai trebuie doar să faci un playlist cu muzică și să faci câteva gustări simple – găsești destule aici, pentru toate gusturile. Apoi îți inviți prietenii și îți urăm distracție plăcută!

5 rețete de cocktailuri pentru toate gusturile

1. Lemon Campari sorbet

În zilele călduroase de vară, dintre numeroasele opțiuni pe care le aveți, puteți să alegeți stilatul sorbet. Poate fi situat undeva între cocktail și înghețată, fiind chiar considerat un precursor al acesteia din urmă. Preparați-l cu Campari și Prosecco, răbdați cam 5 ore și serviți-l chiar în lămâile din care ați scos pulpa.

2. Cocktail hawaiian cu ananas și curaçao

Cine ar putea să spună “nu” unui cocktail cu arome tropicale? Prepară-l pentru o petrecere sau atunci când vrei să răsfeți pe cineva drag. Servește cocktailul turcoaz în ananas scobit, ca să faci o impresie și mai bună!

3. Pina Colada

Pina Colada este un cocktail ale cărui arome principale sunt cele de rom și ananas. Ce am făcut pentru această rețetă și nu vezi chiar în fiecare zi este faptul că am caramelizat puțin ananasul pentru ca acesta să obțină un plus de aromă. Fie că faceți asta sau nu însă, tot veți rămâne cu o rețetă de cocktail numai bună pentru o seară minunată!

4. Tom Collins

Tom Collins este un cocktail alcoolizat, a cărui rețetă datează de la sfârșitul secolului 19. Este un amestec de suc de lămâie și gin, aromat cu puțină mentă și zahăr. Este foarte popular în zilele noastre, și astăzi vă ajutăm să descoperiți de ce.

5. Daiquiri

Când spui Daiquiri spui rom și lime, numai că dacă vreți un daiquiri cât mai autentic trebuie să folosiți rom cubanez. Agitați shaker-ul cu ingredientele în el, inclusiv gheață, dar când îl serviți nu mai adăugați gheață și în pahar. Aaa, și folosiți un pahar de cocktail-uri cu picior.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *