4 rețete de pizza vegetariană

4 rețete de pizza vegetariană

Sigur toată lumea de aici a auzit de pizza! Iar acest lucru nu este deloc de mirare, fiindcă este una din cele mai populare mâncăruri de pe mapamond. De multe ori pizza conține una sau mai multe feluri de carne, dar acest lucru nu trebuie să îi descurajeze pe cei ce urmează o dietă vegetariană. Putem face multe rețete de pizza fără carne, iar pentru cei dintre voi care vor să-și gătească propria pizza avem patru rețete de pizza vegetariană pe care credem că și carnivorii le vor aprecia.

Pizza este în zilele noastre unul dintre cele mai consumate preparate din lume. Găsim astăzi o pizzerie în marile orașe mai peste tot, iar dacă vrem să alegem opțiunea mai ieftină, putem cumpăra pizza semi-preparată din supermarket. Pizza vegetariană? Nu mereu găsim în oraș cele mai bune opțiuni, astfel că recomandăm să le gătim acasă. Iată mai jos o colecție de patru rețete de pizza vegetariană, iar dacă acestea nu vă satisfac, vă oferim o rețetă de aluat de pizza pe care o puteți umple cu toppingurile voastre preferate.

4 rețete de pizza vegetariană

1. Pizza cu ciuperci și cremă de brânză

Și dacă v-ați face singuri o pizza de casă, de la zero? Noi vă arătăm cum să vă preparați propriul aluat pentru blat și cum să gătiți compoziția pentru topping. Aceasta din urmă va fi un sote de ciuperci brune și albe cu ardei gras. Pizza noastră va avea și o margine umplută cu brânză cremoasă. S-ar putea să vă placă mai mult decât pizza cumpărată.

2. Pizza cu măr și brânză

Pizza cu măr? Dacă ați zăbovit pe această rețetă, înseamnă ca sigur v-a atras atenția! Chiar dacă nu vi se pare cea mai obișnuită combinație de ingrediente, asta nu înseamnă că nu putem încerca și gusturi noi. Această pizza se face foarte ușor și este o ocazie bună de a vedea cât de bine se combină aromele dulci și cele sărate.

3. Pizza cu smântână, ceapă și urzici

Nouă ne place pizza de casă așa de mult, încât facem regulat. Cea de față poate fi considerată mai speciala. Prin ingredientele ei e mai românească și mai de primăvară. O puteți face și mai de post, dacă înlocuiți smântâna clasică cu cea din lapte de soia.

4. Pizza cu tofu și sos marinara

Ce zici de o pizza fără carne, dar cu un topping generos cu sos marinara, porumb, zucchini și tofu? Noi suntem fani declarați ai pizzei făcute în casă și vrem să te aducem și pe tine în tabăra noastră. Tu controlezi calitatea ingredientelor, tu adaugi acea notă personală, iar noi îți dăm pașii de urmat.

Bonus!!! – Aluat clasic pentru pizza

Nu este bine să știi să-ți faci singur o pizza cu ce vrei tu? Normal că da, mai ales că nici nu este greu. Dar mai întâi trebuie să știi cum se prepară un aluat simplu pentru pizza. Ai nevoie doar de puțin timp și răbdare. Urmează pașii și vei afla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *